Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Comandă de peste 1000 lei și primești un tricou CADOU

Hamuri anticadere

Manufacturer: Portwest Model: FP72
Ham complet in 2 puncte, cu element de ancorare dorsal si frontal, cu 3 puncte de reglare, catarame cu eliberare rapidă pentru montare ușoară. Indicatorii de rupere sunt instalați pentru a ajuta inspecțiile.Caracteristici:Puncte de ajustare a picioarelorPunct de ajustare bustPunct de ajustare umarCa..
Fără TVA:361,20 lei
429,83 lei cu TVA
Ham protectie anticadere 3 puncte Comfort [FP17] Ham protectie anticadere 3 puncte Comfort [FP17]
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP17
Ham ergonomic cu inel D dorsal glisant, dispune de doua bucle toracice, suport lombar, doua inele D laterale, catarame care sunt usor de folosit. Este  confectionat din curele de poliester pentru durabilitate maxima. Dispozitivele de ajustare de la nivelul taliei, pieptului si picioarele ofera ..
Fără TVA:197,40 lei
234,91 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP12
Produs usor cu inel-D dorsal doua inele pe piept benzi ajustabile pe piept cu eliberare rapida. Realizat din chingi de poliester. Material: Plasa Poliester Colectie: Harnasamente Caracteristici: Certificare CE Bucle piept Puncte de ajustare a picioarelor Catarama de eliberare rapida Inel- D post..
Fără TVA:150,36 lei
178,93 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP64
- Ham Confort Plus in 2 puncte - Funie dubla cu absorbitor de soc carlig de ancorare - Punga Naylon cu Snur  Colectie: Seturi Anticadere Caracteristici: Certificare CE..
Fără TVA:654,36 lei
778,69 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP65
- Ham Comfort Plus in 2 puncte - Funie cu Carabiniera si Carlig - Funie dubla cu absorbitor de soc 2 Carlige - punga de naylon cu snur  Colectie: Seturi Anticadere Caracteristici: Certificare CE..
Fără TVA:784,56 lei
933,63 lei cu TVA
Ham de protectie anticadere in 2 puncte, anterior si posterior [FP13] Rosu Ham de protectie anticadere in 2 puncte, anterior si posterior [FP13] Rosu
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP13
Acest ham complet prezinta inele D atat in fata cat si in spate si este utilizat pe scara larga in industria constructiilor. Este usor si usor de utilizat. Material: Plasa Poliester Colectie: Harnasamente Caracteristici: Bucle piept CE-CAT III Benzi ajustabile pentru umeri piept si picioare Durit..
Fără TVA:180,60 lei
214,91 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP10
Ham anticadere cu design ergonomic si usor cu inel-D de cuplaj dorsal ajustabil. Caracteristici: 2 inele D aplicate pe piept cu catarama plata curele chingi din nailon si dispozitive de ajustare pentru piept si picioare pentru confortul utilizatorului Material: Plasa Nailon Colectie: Harnasamente Ca..
Fără TVA:255,36 lei
303,88 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP14
Ham cu design ergonomic cu inele D dorsale. Spate conturat respirabil si doua inele-D laterale si catarame usor de utilizat si sigure. E realizat din curele de poliester. Benzile de reglaj din talie piept si picioare ofera confort si adaptare perfecta Material: Plasa Poliester Colectie: Harnasamente..
Fără TVA:195,72 lei
232,91 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP18
Produs universal. Caracteristici: suporturi inele D laterale si dorsale ajustare umeri si picioare. Material: Plasa Nailon Colectie: Harnasamente Caracteristici: Certificare CE Bucle piept Inele-D laterale Extra captusit..
Fără TVA:468,72 lei
557,78 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP19
Produs universal.Comfort Plus 4 puncte este realizat din aluminiu usor pentru a optimiza rezistenta si durabilitatea. Prezinta 4 puncte de ancorare un inel D posterior doua inele D laterale si unul pe piept. Catarame pentru eliberare rapida ideal pentru pozitionarea in munca sau munca suspendata Mat..
Fără TVA:611,52 lei
727,71 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP15
Acest ham complet cu suport conturat pentru spate respirabil are conectori cu eliberare rapida facandu-l foarte usor de imbracat. Prezinta un aranjament un inel D extins la nivelul umarului pentru o adaptare dorsala usoara si doua inele D laterale. Material: Plasa Nailon Colectie: Harnasamente Carac..
Fără TVA:321,72 lei
382,85 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP11
Potrivit pentru protectia anticadere si reglarea pozitiei de lucru hamul nostru complet este usor si usor de folosit permitand o adaptare sigura Material: Plasa Poliester Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici: Certificare CE Banda din culori contrastante pentru o inspectie vizuala facila P..
Fără TVA:110,88 lei
131,95 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP66
Ham 2 puncte Carabiniera Sistem de blocare detasabil 12mm Franghie statica 10 metri Punga Naylon cu Snur Colectie: Seturi Anticadere Caracteristici: Certificare CE..
Fără TVA:670,32 lei
797,68 lei cu TVA
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)