Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Comandă de peste 1000 lei și primești un tricou CADOU

Încălțăminte specială de lucru

Manufacturer: Portwest Model: FW22
Bocanci de protectie metatarsiana din piele, cu bombeu si lamela intermediara din otel cu o placheta de otel care acopera zona metatarsiana oferind protectie si confort suprem purtatorului. Talpa exterioara termorezistenta cu cel mai inalt grad de rezistenta la alunecare face ca acesti bocanci sa fi..
Fără TVA:226,80 lei
269,89 lei cu TVA
Pantofi de protectie pentru electricieni, Cofra Franklin, Negru
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Cofra Model: BRCFranklin
Pantofi de protectie pentru electricieni, cu talpa electroizolanta, piele rezistenta la apa si bombeu compozit.Caracteristici:Talpa PU/TPU cu rezistenta electrica ridicataFete din piele rezistenta la apa100% nemetaliciTalpa pantofilor asigura rezistenta electrica de pana la 2000 M Ohm (cerinta minim..
Fără TVA:455,95 lei
542,58 lei cu TVA
Bocanci de protectie pentru electricieni, Cofra Electrical Bis, Negru
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Cofra Model: BRCElectrica
Bocanci de protectie pentru electricieni, cu talpa electroizolanta, piele rezistenta la apa si bombeu compozit.Caracteristici:Talpa PU/TPU cu rezistenta electrica ridicataFete din piele rezistenta la apa100% nemetaliciTalpa bocancilor asigura rezistenta electrica de pana la 2000 M Ohm (cerinta minim..
Fără TVA:353,45 lei
420,61 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FW16
Bocanci de protectie din piele, cu bombeu metalic, talpa antiderapanta rezistenta la temperaturi inalte, captuseala respirabila, talpa de cauciuc anti-alunecare. Caracteristici: Certificare CE Bombeu metalic Captuseala respirabila Talpa de cauciuc rezistenta la alunecare Talpa SRC antiderapanta, c..
Fără TVA:222,60 lei
264,89 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FD85
Cizme cu protectie metatarsiana ideale pt constructii, industria petrolului, agricultura, etc. Nu contin componente metalice, au protectie impotriva lovirii piciorului, protectie glezna ranforsata, talpa rezistenta la alunecare...
Fără TVA:303,24 lei
360,86 lei cu TVA
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)