Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Halate de lucru

Manufacturer: Roly Model: BA9093
Halat alb pentru femei, model cambrat, tercot rezistent la uzura, nu intra la apa si isi pastreaza forma dupa spalari repetate, inchidere cu nasturi, betelie la spate, 2 buzunare laterale si un buzunar pe piept. Recomandat pentru domeniul medical, industria alimentara, laborator, curatenie. Caracte..
Fără TVA:79,30 lei
94,37 lei cu TVA
Manufacturer: Roly Model: BA9094
Halat alb unisex, tercot rezistent la spalare, model clasic, 2 buzunare laterale si 1 buzunar pe piept. Fabricat de Roly, producator recunoscut pe piata confectiilor de calitate, poate fi folosit in domeniul medical, industria alimentara, abatoare, carmangerii, brutarii, laborator, productie. Carac..
Fără TVA:79,30 lei
94,37 lei cu TVA
Manufacturer: xAr Model: H7049
Halat de lucru, 100% bumbac, inchidere cu nasturi, guler tip camasa cu rever, 2 buzunare aplicate in talie si unul aplicat la piept, maneci drepte. Halatul este confectionat dintr-un material de calitate superioara, flexibil si confortabil de purtat. Permite spalarea la temperaturi ridicate, precum ..
Fără TVA:87,49 lei
104,11 lei cu TVA
Manufacturer: xAr Model: H7043
Halat de lucru inchidere cu nasturi, guler tip camasa cu rever, 2 buzunare aplicate in talie si unul aplicat la piept, maneci drepte. Este recomandat in productie datorita usurintei de purtare peste alte haine. Nu restrictioneaza miscarea, este usor si aerisit. Halatul este conceput pentru a impiedi..
Fără TVA:87,49 lei
104,11 lei cu TVA
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.