Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Antifoane interne

Manufacturer: Portwest Model: EP20
Dozator antifoane unica folosinta, se poate monta pe perete.Se foloseste in medii de lucru in care nivelul de zgomot depaseste limita maxima admisa de 85db si in care purtarea antifoanelor interne este obligatorie pentru protectia auzului.Domenii in care este necesara echiparea angajatilor cu echipa..
Fără TVA:453,60 lei
539,78 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: EP08
Dopuri fonice confortabile din spuma moale cu snur. Forma conica permite o fixare confortabila si usoara. Ambalaj igienic resigilabil pentru fiecare pereche. Material: Spuma Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certificare CE Pentru automate Cutie de prezentare..
Fără TVA:239,40 lei
284,89 lei cu TVA
Antifoane interne din spuma poliuretan, in forma de clopot (200 perechi) [EP06] Portocaliu
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: EP06
Dopuri fonice din poliuretan moale. Forma speciala de clopot asigura confort si adaptare. Fiecare pereche este ambalata in punga resigilabila Material: Spuma Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certificare CE Pentru automate Cutie de prezentare..
Fără TVA:168,00 lei
199,92 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: EP02
Produs confectionat din spuma rezistenta care se muleaza dupa conturul urechii. Usor de inserat si extras. Ofera protectie excelenta. Fiecare pereche intr-un ambalaj igienic. Material: Spuma Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certificare CE Pentru automate Cutie de prezentare..
Fără TVA:133,56 lei
158,94 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: EP04
Dopuri fonice reutilizabile. Materialul TPE (elastomer termoplastic) se muleaza rapid dupa forma urechii la contactul cu canalul auricular dupa cateva minute reactionand la caldura astfel incat produsul se adapteaza la orice utilizator Material: TPE Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certifi..
Fără TVA:159,60 lei
189,92 lei cu TVA
Antifoane interne reutilizabile, cu banda, 20 buc/set [EP16] Galben
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: EP16
Dopuri fonice cu banda usoare si confortabile. Ideale pentru utilizare intermitenta. Dopuri PU de unica folosinta. Sunt disponibile rezervele dopurilor fonice. Usor de a inlocuit. Material: ABS, Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certificare CE Pentru automate Punga ptr ambalare..
Fără TVA:131,04 lei
155,94 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: EP30
Dopuri fonice de unica folosinta. Adaptare confortabila datorita materialului de spuma moale. Legate cu fir pentru cresterea sigurantei si vizibilitatii in industria alimentara. Fiecare pereche ambalata in punga igienica resigilabila. Material: Spuma Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteris..
Fără TVA:355,32 lei
422,83 lei cu TVA
Antifoane interne din spuma poliuretan, se folosesc cu  EP16, 50 buc [EP18] Galben
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: EP18
Dopuri reutilizabile din spuma. a se folosi numai cu produsul EP16 Material: Poliuretan Colectie: Dopuri de Urechi Caracteristici: Certificare CE..
Fără TVA:59,64 lei
70,97 lei cu TVA
Antifoane interne pentru dozator, 500 perechi/set [EP21] Portocaliu
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: EP21
Antifoane interne de unica folosinta pentru reumplere dispenser Portwest EP20, 500 perechi/punga.Se folosesc in medii de lucru in care nivelul de zgomot depaseste limita maxima admisa de 85db si in care purtarea antifoanelor interne este obligatorie pentru protectia auzului.Productie, constructii, t..
Fără TVA:247,80 lei
294,88 lei cu TVA
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.