Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Comandă de peste 1000 lei și primești un tricou CADOU

Centuri de pozitionare

Manufacturer: Portwest Model: FP08
Centura captusita complet reglabila completata cu doua inele-D secundare care pot fi deplasate la spate daca este necesar. Material: Plasa Poliester Colectie: Harnasamente Caracteristici: Betelie ajustabila Certificare CE Catarame din metal Curea captusita Inele-D laterale..
Fără TVA:91,56 lei
108,96 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP14
Ham cu design ergonomic cu inele D dorsale. Spate conturat respirabil si doua inele-D laterale si catarame usor de utilizat si sigure. E realizat din curele de poliester. Benzile de reglaj din talie piept si picioare ofera confort si adaptare perfecta Material: Plasa Poliester Colectie: Harnasamente..
Fără TVA:195,72 lei
232,91 lei cu TVA
Harnasament Comfort Plus 3 puncte de suspensie [FP18] Rosu Harnasament Comfort Plus 3 puncte de suspensie [FP18] Rosu
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP18
Produs universal. Caracteristici: suporturi inele D laterale si dorsale ajustare umeri si picioare. Material: Plasa Nailon Colectie: Harnasamente Caracteristici: Certificare CE Bucle piept Inele-D laterale Extra captusit..
Fără TVA:468,72 lei
557,78 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP19
Produs universal.Comfort Plus 4 puncte este realizat din aluminiu usor pentru a optimiza rezistenta si durabilitatea. Prezinta 4 puncte de ancorare un inel D posterior doua inele D laterale si unul pe piept. Catarame pentru eliberare rapida ideal pentru pozitionarea in munca sau munca suspendata Mat..
Fără TVA:611,52 lei
727,71 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP26
Creata pentru a optimiza puterea durata su flexibilitatea. Franghia de 2m ajustabila este ideala pentru pozitionarea in timpul lucrului. Carabiniera si dispozitivul de blocare permit pozitionarea rapida si usoara in timpul lucrului la inaltime Material: Franghie Kernmantle, Aliaj Otel, Tratat Termi..
Fără TVA:189,00 lei
224,91 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP15
Acest ham complet cu suport conturat pentru spate respirabil are conectori cu eliberare rapida facandu-l foarte usor de imbracat. Prezinta un aranjament un inel D extins la nivelul umarului pentru o adaptare dorsala usoara si doua inele D laterale. Material: Plasa Nailon Colectie: Harnasamente Carac..
Fără TVA:321,72 lei
382,85 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP22
Franghie reglabila anticadere. Are 200cm lung inclusiv conectorii. Material: Plasa Poliester Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici: Certificare CE..
Fără TVA:125,16 lei
148,94 lei cu TVA
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)