Menu
Your Cart

Pentru comenzi de minim 2000 lei, va rugam contactati departamentul nostru de Vanzari Business, Tel: 0374 011 130 (luni - vineri 9:00 - 17:00)

Blog RSS Feed

20 sept. De ce softshell-ul este cea mai buna jacheta de toamna
Dorina 0 26
Cand vine vorba de imbracaminte outdoor, exista putine articole mai versatile decat jacheta softshell. Fie ca esti pasionat de mersul pe munte, plimbari in aer liber sau mersul cu bicicleta, ori pur s..
07 sept. 10 domenii de lucru in care aveti nevoie de casca de protectie pentru siguranta dumneavoastra
FeelBox 0 107
Conform statisticilor, 90% din accidentele survenite la nivelul capului puteau fi prevenite daca utilizatorii purtau echipamentul de protectie adecvat. [1] Capul este una dintre cele mai sensibile zon..
31 aug. Cele mai bune manusi anti-taiere
Dorina 0 109
Manusile de protectie impotriva taierii reprezinta echipamentul esential de protectie care asigura siguranta mainilor in timpul activitatilor cu obiecte ascutite sau taioase. Cei mai expusi acestor ac..
27 aug. Standarde de protecție ignifugă pentru îmbrăcămintea de lucru profesională
Radu 0 307
Îmbrăcămintea de protecție ignifugă este concepută pentru a oferi o barieră eficientă împotriva flăcărilor, căldurii intense și scânteilor, reducând riscul de arsuri și leziuni în cazul unui incident...
23 aug. Cum alegi echipamentul de protecție pentru industria alimentară: ghid complet
FeelBox 0 338
Spre deosebire de alte industrii, echipamentul de protecție pentru sectorul alimentar trebuie să corespundă atât normelor de securitate a muncii, cât și reglementărilor referitoare la siguranța produs..
03 aug. Ghid complet pentru alegerea echipamentului necesar in domeniul constructiilor
FeelBox 0 396
Protejarea lucratorilor din constructii este o prioritate esentiala pentru orice proiect de succes. Atunci cand membrii unei echipe sunt dotati cu echipament de protectie de cea mai buna calitate, ben..
31 iul. Gata echipat de gradinarit?
Dorina 0 172
Beneficiile pe care gradinaritul le aduce mintii, sufletului sau corpului depasesc cu mult valoarea oricarei recolte. S-a demonstrat ca gradinaritul combate stresul si oboseala, stimuleaza sanatatea c..
14 iul. Tricouri de lucru personalizate: piese esentiale ale uniformei profesionale
Dorina 0 419
Intr-o lume in care aspectul si identitatea joaca un rol important, tricourile de lucru au devenit o piesa esentiala a uniformei profesionale din diverse industrii. Acestea nu sunt doar obiecte vestim..
12 iul. 10 caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca bocancii de protectie
FeelBox 0 315
Biroul de Statistica a Muncii (BLS) din SUA raporteaza ca, la locul de munca, aproximativ 40% dintre  raniri se produc la maini si picioare. [1] Intr-o lume in care riscurile si pericolele sunt omnipr..
05 iul. De ce este esentiala imbracamintea de inalta vizibilitate in domeniul muncii si cum o alegeti corect?
FeelBox 0 253
Imbracamintea de inalta vizibilitate sau HiVis ofera vizibilitate lucratorului in orice conditii de lumina, atunci cand acesta trebuie sa fie vazut de catre conducatorii de vehicule sau alte echipamen..
01 iul. Importanta manusilor de protectie in prevenirea accidentelor la locul de munca
FeelBox 0 237
Indiferent de industrie sau domeniu de activitate, accidentele de munca pot avea consecinte devastatoare atat pentru angajati, cat si pentru angajatori. Printre echipamentele de protectie personala es..
25 sept. Echipamente de lucru personalizate prin transfer termic, serigrafie sau broderie
FeelBox 0 733
Echipamentele de lucru personalizate reprezinta cartea de vizita a unei companii, asa ca accentul se pune atat pe calitatea echipamentelor, cat si pe calitatea inscriptionarii. Cu cat echipamentele pu..
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.