Menu
Your Cart

Pentru comenzi echipamente de protectie de minim 2000 lei, va rugam contactati departamentul nostru de Vanzari Business. Tel: 0374 011 130

Blog RSS Feed

25 sept. Echipamente de lucru personalizate prin transfer termic, serigrafie sau broderie
FeelBox 0 473
Echipamentele de lucru personalizate reprezinta cartea de vizita a unei companii, asa ca accentul se pune atat pe calitatea echipamentelor, cat si pe calitatea inscriptionarii. Cu cat echipamentele pu..
02 apr. Standarde EN pentru manusile de protectie
FeelBox 0 280
In acest articol gasiti o scurta descriere a principalelor standarde aplicabile manusilor de protectie: standard EN 388 - protecţie contra riscurilor mecanice; standard EN 407 - protecţie contra riscu..
15 mar. Pantofii de protectie: siguranta sau chin?
FeelBox 0 232
Standardul international EN ISO 20345 : 2011 defineste cerintele esentiale ale incaltamintei de protectie, fie ca vorbim de pantofi de protectie, bocanci de protectie, cizme sau sandale de protectie.1..
01 mar. Ghid pentru alegerea jachetelor impermeabile
FeelBox 0 270
Daca activitatea ta se desfasoara mai mult afara in perioadele ploioase de primavara-toamna, din necesarul de echipamente de protectie nu trebuie sa-ti lipseasca o jacheta impermeabila sau o pelerina ..
15 dec. Fleece cu F de la Frig
FeelBox 0 275
Jachetele din fleece reprezinta varianta ideala pentru vreme rece, mai ales pentru cei care lucreaza in frig si au nevoie de mai multe straturi care sa pastreze caldura si sa fie respirabile in acelas..
09 nov. Cum iti alegi jachetele de protectie la frig
FeelBox 0 79
Pe lista echipamentelor de protectie pentru vreme rece se regasesc in fiecare an jachete vatuite, salopete vatuite, bocanci de protectie imblaniti, veste vatuite, bluze cu maneca lunga, caciuli si man..
16 sept. Standarde ISO / EN pentru incaltaminte de siguranta, incaltaminte de protectie si de lucru
FeelBox 0 117
In acest articol gasiti o scurta descriere a principalelor standarde aplicabile articolelor de incaltaminte de lucru si de protectie: standard EN ISO 20345 - incaltaminte de siguranta, cu bombeu; sta..
13 aug. Diferenta dintre [A] Antistatic si [ESD] Electrostatic Discharge
FeelBox 0 119
Incaltamintea si imbracamintea de protectie reprezinta punctul de legatura dintre corp si podea sau alte elemente ale locului de munca (masini, instalatii, unelte, etc.). Energia electrostatica si re..
29 iul. Manusi de unica folosinta: vinil, latex sau nitril?
FeelBox 0 85
Vrei sa te protejezi de Covid-19 purtand manusi de unica folosinta?Purtate ca masura de protectie impotriva Covid-19, manusile de unica folosinta ii dau utilizatorului o falsa senzatie de protectie: d..
21 iul. Clasificarea echipamentelor reflectorizante - de inalta vizibilitate
FeelBox 0 129
Pentru ca intotdeauna munca in conditii de vizibilitate redusa presupune riscuri si accidentele sunt adesea foarte grave, echipamentele de protectie de inalta vizibilitate (veste reflectorizante, jach..
05 iun. Albastru clasic, culoarea tricourilor 2020
FeelBox 0 74
Ca in fiecare an, Pantone a ales din timp culoarea anului 2020, iar de aceasta data este vorba de albastru clasic, culoarea cea mai  uzuala a echipamentelor de lucru din Romania.Albastru clasic semnif..
02 apr. Masca FFP2 N95 KN95, de unica folosinta, pentru particule
FeelBox 0 85
De la inceput trebuie spus ca mastile de unica folosinta N95, KN95 sau FFP2 inseamna cam acelasi lucru: sunt semimasti profesionale, de unica folosinta, care au rolul de a-l proteja pe cel care le po..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.