Menu
Your Cart

Website-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor juridice. Nu vindem persoanelor fizice.

Comandă de peste 1000 lei și primești un tricou CADOU

Blog RSS Feed

12 mar. Încălțăminte ESD sau antistatică? Aflați cum să faceți alegerea potrivită!
FeelBox 0 744
Pericolele electrice sunt o realitate în multe domenii de activitate, de la industria electronică la construcții. Acestea includ arsurile cauzate de scurtcircuite, electrocutarea prin contact cu mater..
28 feb. Tricourile Polo - istoria și evoluția lor de-a lungul timpului
FeelBox 0 1116
Tricoul polo, cu designul său distinct și versatil, a devenit un simbol al eleganței casual. De la terenurile de polo, acesta a migrat spre garderoba fiecărei persoane care dorește să îmbine confortul..
22 feb. Cum se spală îmbrăcămintea ignifugă?
FeelBox 0 1156
Riscul de incendiu în industria petrolieră, a gazelor naturale, siderurgică, a energiei electrice și chimică este omniprezent. Dacă echipa dvs. lucrează în aceste industrii, este necesar să le asigura..
16 feb. Echipamentul reflectorizant in diferite industrii
FeelBox 0 1181
Standardul EN20471 (fostul standard 471) clasifică echipamentul reflectorizant în trei clase de protecție. Fiecare clasă are specificațiile sale, în funcție de nivelul de risc al activității desfășura..
28 ian. Importanța mănușilor de protecție în industria alimentară
FeelBox 0 1648
Lucrătorii din industria alimentară sunt deseori expuși la diverse pericole în timpul activității lor, iar unul dintre echipamentele de protecție indispensabile îl reprezintă mănușile. Acestea pot pre..
19 ian. 5 caracteristici esențiale ale uniformei medicale
FeelBox 0 1644
Costumele medicale reprezintă vestimentația de protecție purtată de cadrele medicale, inclusiv medici, asistente și stomatologi, în timpul îngrijirii pacienților. Inițial create pentru personalul săli..
10 dec. Noul standard EN ISO 20345:2022 pentru încălțăminte de protecție
Radu 0 2210
Pentru profesioniștii din domeniul securității în muncă, anul 2023 a adus modificări în standardul ce se referă la unele dintre cele mai utilizate echipamente individuale de protecție, încălțămintea d..
03 dec. 5 idei de cadouri pentru angajati, buget 100 lei
Dorina 0 2203
Cadourile oferite angajatilor la fiecare sfarsit de an sau aniversare reprezinta o modalitate excelenta de a exprima recunoasterea si aprecierea companiei fata de contributia membrilor echipei. Acelas..
21 nov. Protecție împotriva frigului: ce nu trebuie să-ți lipsească din echipamentul de lucru în sezonul rece
FeelBox 0 2167
Dacă este necesar ca angajații tăi să își desfășoare activitatea în aer liber, în condiții vitrege de vreme și temperatură, va trebui să le asiguri toate condițiile necesare pentru ca aceștia să aibă ..
16 nov. Obligațiile angajatorului legate de echipamentul individual de protecție (EIP)
FeelBox 0 2431
Echipamentul Individual de Protecție (EIP) include orice tip de echipament conceput pentru a fi utilizat de către lucrători cu scopul protejării acestora împotriva diverselor pericole asupra securită..
09 nov. Bocanci de protecție vs. cizme de protecție - în ce situații optăm pentru fiecare?
FeelBox 0 2247
Încălțămintea de protecție joacă un rol esențial în asigurarea siguranței la locul de muncă. Aceasta este concepută pentru a minimiza riscul accidentelor, protejând picioarele lucrătorilor de potenți..
03 nov. Importanța salopetelor reflectorizante de iarnă în construcții și logistică
FeelBox 0 2422
În construcții și logistică, siguranța și protecția angajaților sunt mereu priorități majore. Cu riscuri variate, de la echipamente și mașini grele la medii de lucru cu vizibilitate redusă, creșterea ..
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)