Menu
Your Cart

Pentru comenzi echipamente de protectie de minim 2000 lei, va rugam contactati departamentul nostru de Vanzari Business. Tel: 0374 011 130

Dispozitive de ancorare

Cablu de ancorare  [FP05] Argintiu
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP05
Echipat cu cate o bucla la fiecare capat si teaca de plastic de protectie in jurul cablului. Franghia de otel de 1m permite ancorarea facila de diverse structuri Material: Franghie de otel, PVC Colectie: Dispozitive de ancorare Caracteristici: Instalare rapida si usoara CE-CAT III Invelitoare de..
Fără TVA:53,76 lei
63,97 lei cu TVA
Franghie de ancorare, 2m, pentru utilizare de durata [FP02] Galben
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP02
Confectionata din poliester dur pentru durabilitate superioara. Franghia de ancorare de 2m permite utilizatorului sa creeze conexiun sigure cu punctele de ancorare Material: Poliester Colectie: Dispozitive de ancorare Caracteristici: Ultra usoare Instalare rapida si usoara CE-CAT III Potrivit un..
Fără TVA:34,44 lei
40,98 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP01
Construita cu precizie si riguros testata pentru conformitate cu standardele industriei linia vietii temporara orizontala se poate instala rapid si usor extinzandu-se 20m in lungime. Odata suspendata aceasta permite ca doi muncitori sa se miste in siguranta de-a lungul liniei Material: Poliester, Al..
Fără TVA:338,52 lei
402,84 lei cu TVA
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.