Menu
Your Cart

Pentru comenzi echipamente de protectie de minim 2000 lei, va rugam contactati departamentul nostru de Vanzari Business. Tel: 0374 011 130

Accesorii lucru la inaltime

Chingi de suspensie pentru protectie lucrul la inaltime, max. 100 kg [FP98] Negru
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP98
Chingile sunt concepute pentru a fi utilizate dupa ce a avut loc o cadere pentru a impiedica cablajul sa va opreasca circulatia atunci cand sunteti suspendat in aer. Material: Plasa Poliester Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici:..
Fără TVA:39,48 lei
46,98 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP45
Pachet de 3 conectori interschimbabili care se pot atasa la FP44. Schimbarea uneltelor rapid si usor Material: Plasa Poliester, Material Plastic Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici: Cutie de prezentare Punga ptr ambalare Ultra usoare Previne caderea obiectelor Permite atasarea/eliberar..
Fără TVA:187,32 lei
222,91 lei cu TVA
Manufacturer: Portwest Model: FP34
Esentiala pentru oricine lucreaza la inaltime funia pentru unelte poate fi atasata la incheietura mainii utilizatorului. Aceasta se poate face cu ajutorul carabinierei sau a unui cordon elastic lasand celalalt capat atasat de unealta de lucru. Acest produs previne caderea uneltei care ar deveni peri..
Fără TVA:326,76 lei
388,84 lei cu TVA
Funie ideala pentru a schimba rapid obiecte usoare, 10 buc/set [FP44] Verde
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP44
Funie versatila care asigura obiectele la inaltime. Special creata sa fie interconectata cu FP45 ideala pentru a schimba rapid si usor unelte multiple Material: Plasa Poliester, Material Plastic Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici: Cutie de prezentare Punga ptr ambalare Ultra usoare Pr..
Fără TVA:186,48 lei
221,91 lei cu TVA
Sac cu Snur din Nailon [FP99] Negru
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP99
Acest sac versatil este foarte usor ideal pentru a va pastra echipamentele anticadere Material: 100% Nylon, Strat superior Poliuretan Colectie: Accesorii Anticadere Caracteristici: Ultra usoare Potrivit unei game largi de aplicatii Duritate superioara..
Fără TVA:47,88 lei
56,98 lei cu TVA
Funie pentru Casca, 10 buc [FP49] Verde
Stoc epuizat, contacteaza-ne
Manufacturer: Portwest Model: FP49
Ca prezentam cea mai revolutionara solutie in cazul castilor de protectie funia pentru casca esentiala atunci cand munciti la inaltime. Un capat al funiei este atasat de casca iar celalalt este atasat de hainele utilizatorului prevenind astfel caderea castii si provocarea de accidente Material: Pla..
Fără TVA:91,56 lei
108,96 lei cu TVA
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.