Cadourile oferite angajatilor la fiecare sfarsit de an sau aniversare reprezinta o modalitate excelenta de a exprima recunoasterea si aprecierea companiei fata de contributia membrilor echipei. Acelasi semn de apreciere il arata si cadourile oferite clientilor sau colaboratorilor cu ocazia unui eveniment important. 

Pentru ca departamentul de Resurse Umane sau Marketing trebuie sa gaseasca cea mai buna varianta astfel incat sa vina cu idei noi de cadouri in fiecare an, si sa se inscrie in acelasi timp intr-un buget limitat, iata cateva idei de cadouri sub 100 de lei +TVA, pe care le puteti oferi echipei dvs. sau colaboratorilor:

1. Jacheta softshell personalizata


Cand vine vorba de imbracaminte outdoor, exista putine articole mai versatile decat jacheta softshell. Fie ca esti pasionat de mersul pe munte, plimbari in aer liber sau mersul cu bicicleta, ori pur si simplu iti faci numarul zilnic de pasi mergand pe jos spre birou, vei aprecia in orice situatie jacheta softshell.Rezistenta la vant si umeazeala, previne transpiratia si pastreaza caldura.Nu se scamoseaza si nu intra la apa, isi pastreaza tinuta si dupa spalari repetate.


2. Polar sau fleece personalizat


Zilele scurte de iarna ti se vor parea mai putin friguroase daca porti la birou sau acasa o jacheta polar care mentine senzatia de caldura si confort. Moale, calduroasa si pufoasa, este articolul de imbracaminte ideal de purtat pe sub jacheta de iarna in zilele cu temperaturi scazute.


3. Vesta vatuita personalizata


Element de baza in garderoba de iarna, vesta vatuita din poliester poate fi purtata peste un pulover, tricou cu maneca lunga sau camasa, iar vesta vatuita din tercot sau bumbac poate fi purtata ca parte a unei tinute confortabile de casa sau de lucru.


4. Hanorac personalizat


Adaugarea unui logo, a numelui companiei sau a sloganului poate transforma hanoracul si intr-un instrument de marketing mobil, si intr-un cadou personalizat.Acestea pot deveni suveniruri durabile pentru participantii la evenimente precum team buildinguri, reuniuni sau conferinte. Atunci cand toti membrii unei echipe poarta acelasi articol de imbracaminte personalizat se dezvolta sentimentul de echipa.Hanoracul ofera un grad ridicat de confort in diverse activitati, de la cele casnice pana la cele sportive, fiind preferat de tineri, si nu numai.

 

5. Tricou personalizat

Adesea create pentru evenimente speciale precum petreceri, aniversari, team building-uri sau campanii caritabile, tricourile personalizate devin amintiri care marcheaza acel eveniment. In ultimul timp, preferintele incep sa se orienteze catre tricouri realizate din materiale sustenabile sau eco-friendly, in concordanta cu accentul din ce in ce mai mare pe responsabilitate sociala si ecologica.

Alegerea cu grija a cadourilor pentru angajati poate aduce numeroase beneficii, contribuind la imbunatatirea satisfactiei la locul de munca.Iata cateva momente potrivite pentru astfel de cadouri:


Cadouri de Craciun

Un cadou personalizat de Craciun adauga o nota suplimentara de bucurie acestei sarbatori magice.

Aniversari ale angajatilor 

Oferirea de cadouri angajatilor cu ocazia aniversarii este o modalitate de a sarbatori contributia lor la organizatie.

Aniversari ale companiei

Rebranding-ul, aniversarea a 20 de ani de la infiintarea companiei sau depasirea unui target foarte important reprezinta evenimente care merita aniversate impreuna cu echipa.Iar cadourile personalizate cu sigla firmei cresc in acest caz sentimentul de apartenenta la echipa si coeziune.

Cadouri de bun venit in companie

Oferirea de cadouri de bun venit angajatilor noi este o modalitate excelenta de a le arata ca sunt bineveniti si pot ajuta la crearea unei prime impresii pozitive.


Dupa ce ai ales cadourile potrivite pentru angajatii companiei tale, creaza o poveste: adauga o felicitare personalizata si cateva cuvinte scrise cu suflet.