Ca in fiecare an, Pantone a ales din timp culoarea anului 2020, iar de aceasta data este vorba de albastru clasic, culoarea cea mai  uzuala a echipamentelor de lucru din Romania.

Albastru clasic semnifica incredere si siguranta, calm si conexiune cu cei din jurul tau, si tocmai de aceea este cea mai potrivita alegere pentru echipamentele de lucru si protectia muncii. Daca trend-ul in moda sau design de interior se schimba in fiecare an, echipamentele de lucru urmeaza de obicei linia clasica.


In gama de culori a tricourilor de lucru Adler-Malfini, producator care reuseste sa puna accentul atat pe  calitatea echipamentelor, cat si pe incadrarea in bugete care tin cont de reducerea de costuri,  culoarea albastru royal este permanent prezenta. Incepand cu tricourile de lucru cele mai ieftine (P71P73) care sunt ideale ca si tricouri personalizate si pana la tricourile fabricate din material 100% organic sau cele destinate sportivilor, de la tricouri la baza gatului si pana la tricouri polo poti selecta o gama larga de tricouri culoarea albastru clasic.

In ton cu tendintele anului 2020, si Portwest, lider in fabricarea echipamentelor de lucru si protectia muncii in intreaga lume, cu 3 fabrici proprii si peste 110 ani de experienta in fiecare cusatura, a ales sa promoveze culoarea albastru clasic. Pantofii de protectie FW34 si FT25, best seller-uri ale gamei de incaltaminte Portwest, sunt disponibili acum si in culoarea albastru, reprezentand o alegere sigura si clasica in combinatie cu salopetele TX12 culoarea albastru.

Sigla companiei imprimata pe culoarea albastru poate transmite mesajul “e sigur sa lucrezi cu noi”, si asta e unul din lucrurile de baza pe care le ofera angajatorii celor care sunt expusi riscurilor in activitatea de fiecare zi.  Credem in inscriptionari de calitate, care rezista atat timp cat rezista si echipamentele, si tocmai de aceea personalizam fiecare echipament cu atentie, ca si cand ar fi vorba de propriile noastra echipamente.